mje nepali zaha. jen mi obcas skoci jidlo do krku. ale ten knedlik je silenej. takovy hnusny skrceni. a sevrenej zaludek. mam hruzu z rakoviny zaludku a jicnu.
kdyz jsem pred tydnem a neco byla na ORL a ona mi rekla, ze to mam v krku natekly a ze ten kned,lik je od toho, desne se mi ulevilo. ale trvalo to jen asi 24 hodin. paqk zas strach.
pak kned,lik trochu mizel, jak se zvetsovalo svedeni v krku. pak preslo svedeni sileny a zas knedlik. a sevrenej zaludek jak blazen.
ja myslela, ze u panicky poruchy je sevrenej krk jen pri ty atace a pak se uvolni. ale ja tam ten knedlik ma ted skoro porad uz.
tem AD se asi branit prestanu. pac tohle neni k zizi uz. akorat se bojim toho pocatecniho propadu, kdyz se zacinaji brat. abych vubec nejak fungovala...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.