U nás to jde skloubit dobře, protože manžel pracuje na 12tihodinové směny, dělá krátký/ dlouhý týden, takže polovinu dní v měsíci má volno. A já pracuju ve škole, takže můžu dítě do školky ráno odvádět i po třetí odpoledne vyzvedávat. Některý dnyje manžel v práci, některý má volno a syna vyzvedne on - a já jdu třeba k holiči.
Každá práce má pro a proti, máme 2 průměrné platy, ale poměrně dost volna. Já jsem si učení vybrala i kvůli příznivé pracovní době a prázdninám, které můžu trávit se svým dítětem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.