Jinak chlapeček je občas (1x za 14dní na hlídání v jiném prostředí u jiné chůvy (profesionální pečovatelky) a ta mě upozornila na stejné věci, kterých jsem si já všimla taky... takže nejde jen o můj subjektivní názor.
Ale bude lepší nechat to ještě ustát, zkusím si udělat nějaký "jízdní řád" podle rad na webu autismus.cz a uvidíme, jak to chlapečkovi pomůže.... jestli se projeví pozitivní změna, můžu mít v ruce něco konkrétního s čím jít případně za rodiči...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.