Mé 6.5 leté dítě taky nechodí do žádného kroužku. Tedy začal teď v zimě chodit do "školky bruslení", tak to by se snad dalo považovat za kroužek. A ve školce chodí do nějakého cvičení, ale to je společná aktivita MŠ. Že by měl zaostávat mně zatím nenapadlo. Naopak jsem raději když si ještě může po školce co nejvíc hrát, protože už se mu ten předškolácký čas krátí, než mu začnou "školní povinnosti". Ani s nástupem do školy zatím nezvažují nějaké kroužky, leda by o něco projevil sám zájem.
A podle mně není vůbec jisté zda nějaké kroužky "rozvíjí" dítě víc, než třeba fantazie při hře která ho baví, nebo společně trávený čas s rodiči.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.