| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Má zkušenost je taková, že chleba kváskový pšenično žitný opravdu vysychá pomaleji, ideální je ho uchovávat v utěrce, v mikr. sáčku tak nějak divně vlhne. V utěrce na řezu samozřejmě osychá, ale uvnitř je vždy měkký a chuťově neztrácí na kvalitě. Pravý chleba je tedy chuťově i kvalitativně použitelný klidně týden, možná i déle.

Jiné druhy chleba - většina chlebů z kvasnic a pšeničné mouky + s nejrůznějšími aditivy by takto byla tvrdá v podstatě do druhého dne, rohlíky jsou na strouhanku.

Myslím, že v dnešní chemické době je nutné si ujasnit, o jakém chlebu mluvíme. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.