| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
gratulka k vysvědčením..určo bylo všude krásné.~;((~R^~x~

Já zatím jen na skok.~:(
Hned jdu psát..
Martínek šel dnes ještě s trochou rýmy do školky, protože tam byl ten test zralosti-do školy.
On byl ale proti ostatním dětem-VELMI ZDRAVÝ...GRRRRRRRR... ~o~
Byla tam i holka na test s horečkou!!! To bych na test s M. nešla! Jak asi s horečkou ona dopadla?????

No, já kvůli tomu, že nebyl úplně o.k. jsem řekla, že jsi ho vezmu už po obědě domů-až prostě po testu..
Učitelka mi ale najednou volala, že se mnou chce ta paní mluvit a tak ať přijdu pro Martínka dřív!!!~l~

No, co vám budu povídat..~:(
Tomášek si mohl jít hrát k dětem-byl velmi pyšný, že je taky ve školce a pochopil to tak, že už tam může chodit každý den~t~

No a já šla o patro výše za tou paní z pedagogicko-psychologické poradny..
Pani mi dala papír s výsledky a začala mluvit..
Prý je to hrozně chytrý kluk, perfektní logické myšlení, matematická představivost, grafomotorika atd. atd.. Vše prý naprosto do školy připraven. I emoční stránka a sociální...A nějaké zrakové a sluchové vnímání také dobré.
ALE CO NEBYLO ZAŠKRTLÉ: všude ANO.. ŘEČ: NE
Ptala se jestli chodí na logopedii a že mi chce říct, že je to moc chytrý a šikovný kluk, že měl ty úkoly prý první hotový,
ale aby kvůli řeči jsme z něj neudělali v 1. třídě outsidera.. Tak říkám: a co tím myslíte??????~:(
A ona, že když děti blbě mluví, tak to pak neumí napsat a že jsou z toho pak velmi špatní žáci..~:(
A já, že mi logopedka řekla, že by jsme to měli do září stihnout... A ona: že je to prostě na nás, že mi to musí říct, protože blbě mluví.~:(

Další věc: doporučení na cvičení.. Nic moc jeho hrubá motorika. Což víme...
Je takový ztuhlý...ve všem..(na kluka).. On bude chodit od pondělí cvičit.. (ráno ve školce a odpoledne po školce-tady v Letňanech-atletická přípravka pro děti 5-7 let.. zvládání koordinace...atd..
Nebude z něj nikdy atlet, ale prý nejvíc ze všech dětí padá, atd.. Takže zlepšit ten pohyb... Stojí to 150,-Kč za 75 minut.. A jsou tam 2 trenéři a každý má na starost 7 dětí.. Tak by se mu měli prý věnovat... ¨
To ale není brzda-jít do školy-jen doporučení se více rozcvičit...
Já tam byla za matku obranářku a řekla, že je možná zbržděný tím, že nosil velmi dlouho celodenně okluzor a byl nucený koukat jen velmi slabým okem a že skoro nic neviděl a tak se stal opatrnějším v pohybu a že nosí i vložky do bot na zakázku a že prostě nemá po nikom z rodiny být nějaký sportovec.. Nad tím mávla rukou, že hlavní je, že bude chodit teda cvičit.. Že ho prý poslala pro tužku ať běží a on prý běžel po špičkách..
Na to jsem jí řekla: po špičkách ho já běhat neznám!!~:-D

Má ale na tom papíru zaškrtnuto, že do školy může. Jen mi chtěla říct to s tou řečí...
Já byla z toho docela vedle, protože tam byla možnost: ano, částečně a ne..
On neměl řeč ani částečně. Prostě NE. Jinak všude velké ANO.
Tak jsem vzala mobil a zavolala logopedce, že mě takto vystrašili a že v úterý je zápis a jestli mu mám dát kvůli tomu odklad, aby nebyl jak ho nazvala: kvůli řeči outsider!??~d~
Bavila jsem se s ní dlouho.. Prostě mi řekla, že tím, že moc zadrhával, tak nelze do něj krutě hustit hned: musíš rychle říkat š, č, ž.. Že se musí zvolna, aby se nám nevrátil ke koktání-že by to pak bylo nevratné a větší problém než umět sykavky. Ty prý prostě jednou umět bude.
A říkala jsem jí-co máme teď od ní za úkoly.. A řekla, že tedy jsem už tu skupinu š, č, ž načali...dobrušuje se L (které já slyším výborně) a minule se dobrušovalo ještě ĎŤŇ (to jsem slyšela dobře), ale minule na logopedii se jí to už líbilo, že to promítl už i do řeči, tak ĎŤŇ dobrý.. Tak se prostě načala pomalu skupina š,č,ž...Nejdřív to prý ale musí slyšet.. (což neslyší)..Jak tu psala Irča.
A pak se může učit to dobře říkat.
Ukončila jsme s ní telefonát tak, že mi řekla, že do září je moře času a že poradny a školy moc straší a zbytečně. Že mi ho do září připraví tak, ABY MU TO NEBRÁNILO VE VZDĚLÁVÁNÍ, ale že ta řeč nebude v září ještě dokonalá. Ale bude na školu připravená.
No a tak toto budu říkat i při zápisu a budu v to věřit. Jsou to ale trápeníčka...~:-D
Zase si říkám, že než začnou psát diktáty: KOČKA VYPILA MLÍČKO... Tak to nebude taky hned v září co začne chodit..... Tak než začnou psát takové věty-tak by to měl umět, ne? Je fakt čas.... ~:(
No, tak s ním k zápisu půjdu-v úterý-na 2 školy. Je fakt moc chytrý.. a šikovný.. (ono se to prý vždy nesnoubí s pohybem) ~t~ No, ale s tou řečí by MOHLO...~:(

Irčo: jaké máte z logo přesně teď úkoly domů??

Marodi, vyzdravte se!!
Já byla naštvaná.. Dala jsem ho jen na chvíli do školky s vyhlídkou, že kvůli testům nestihnout jít ven, ale chyba lávky~q~
Válel se tam nedomaroděný ve sněhu.. dal si čepici pak na topení a rukavice taky...
Jak jsem přišla do školky-tak jsem to tam viděla na tom topení... Odcházeli jsme domů a čepice v čudu. Byly tam jen rukavice~o~
Na jiném topení vidím stejnou čepici, ale nepodepsanou a děsně vytahanou a žmolkovatou..příšernou.. Musel odejít v ní, protože Hynek odešel v čepici Martínka.. Grrrr... Snad nemá vši, když jsem to musela nasadit M. na hlavu~t~
M. se v šatně rozčiloval, že s ním už nebude nikdy kamarádit, že mu ukradl čepici~t~
A že mu jí v pondělí vymění, protože je hezčí ta jeho!!~t~

Luc: výsledky kam bude přijat budou pak na netu.. Týden po zápisech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.