To není pravda, já jsem dceru taky nikam necpala a počkala jsem, až zájem projeví sama. Pět jí bude za měsíc a od září teda chodí na taneční kroužek při školce - když chtěla (čili nic časově ani finančně náročného, žádná "profi dráha"). Teď projevila zájem o plavání, tak se pokusím zajistit jí plavání. Ale abych ji někam cpala od dvou let já, to bych musela někde upadnout a hodně se uhodit. Na ty děti jsou dneska kladený takový nároky, že se z toho ještě v sedmi letech pomočují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.