| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pochopitelně, že si to vyřvali zemědělci. Kompenzace za to že moc pršelo, že málo pršelo, že moc svítilo slunce, že nesvítilo, že byla tuhá zima, že nebyla žádná zima. Ale nebylo žádnou povinností jim to dávat. Jo, holt by byly potraviny jeden rok dražší, další zase levnější, on by si zrovna s tímhle trh poradil. V krajním případě by stát podporoval nejchudší vrstvy obyvatel nějakým příspěvkem, v těch dražších letech.

Hele, já uznávám, že jsem na EU naprdnutá, protože už druhý týden se tady patlám s výkazama, které bych nedělala, kdyby nebyla EU a kvůli kterým mi stojí jiná práce, a který mě strašně, ale strašně nebavěj a který jsou neuvěřitelně zbytečný.
Dej blci funkci a on vymyslí lejstro.~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.