| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj zdravím, ani nevím proč sem tady, protože to jestli jsem těhotná je spíš jen domněnka, beru totiž HA, ale teď se měla dostavit menstruace a místo toho jen 2 dny špinění, což je podezřelé. Tak jsem přemýšlela jak by to bylo možné a uvědomila si, že jsem jeden večer nevzala a místo toho vzala až večer na to a tu co jsem měla vzít ten druhý večer jsem vzala pak ráno a pak už normálně dál.... no takže možná by to bylo i možné... ale zase jsme spolu s přítelem spali jen jednou tento měsíc.... no, zítra možná vyrazím pro test, jsem napnutá a nevydržím čekat. V pondělí jsem měla stejně v plánu jít na gyndu pro recept na antiko. tak se i zeptám co ona na to...
Jinak jsem z toho dost na rozpacích, máme s přítelem už 2 dcery, 3 a půl a 2 roky, takže by to byl masakr a hlavně on už další dítě nechtěl.. já ano ale nejdříve tak za 5 let, chtěla jsem si teď trochu oddáchnout, chvíli pracovat a tak... no, tak se uvidí...
Ale jak tak koukám tady to zatím na nezkušené matky nevypadá~;)
Tak já určitě ještě napíšu jak jsem dopadla, jsem na to zvědavá... akorát já ty svá podezření znám, v obou těhu se mi to zpozdilo o max 2 dny a já už tušila že jsem v tom~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.