Přidat odpověď
Myslim, ze hranice mezi tim co jsou lide u nemocneho psa ochotni brat za normu toho jestli trpi nebo netrpi je hodne pruzna. Jsou majitele, kteri mesice osetruji leziciho a nehybneho psa , co kadi pod sebe a krmi ho lzickou. Jsou jini, kteri psa uspi pri stehovani. Prani, aby pritel, co nam nikdy nicim neublizil, umrel ve spanku se splni malokomu z nas. .. Je jen na Vas, kolik toho vydrzite. Tezko takto posoudit, co si o tom mysli ten pejsek. Pokud je v ramci svych moznosti veselej a rad a s chuti zere, asi / .. asi .. / ho nic neboli.. Pouze uz asi neudrzi sverace az do rana. A mozna ma take problemy s jatry. Dedouskove uz v noci proste chodi casteji a metabolismus skomira .. Neslo by, aby mel i v noci pristup ven ? Takove ty padaci dvere ? Nebo zkusit takovy ten domaci psi zachod.. Ma tendenci kadit nekam ke dverim nebo do chladneho kouta pokoje ? Pak by mohl chtit ven a uvedomuje si to.
Tezko poradit neco co Vam pomuze. Je to jen a jen na Vas.. Bohuzel ..
Ale jedno vim z vlastni zkusenosti. Vas chlupatej pritel se nebude na Vas zlobit, at se rozhodnete jakkoliv. Ja vim o to je to horsi ...
Předchozí