Lorax, presne tak, muj dr mi rovnou rekl, ze po cisari vyvolavat. Takze bud pujde vse prirozene (bohuzel tady se neda rodit do vody:-() nebo v pripade komplikaci bude cisar. Takze jsem opravdu rada, jakekoli zasahy typu oxytocin odmitam, to uz je pro dite opravdu lepsi cisar. Ceka mne to v kvetnu, tak se necham prekvapit. Prvni dva porody byly do vody, treti cisar kvuli spatne funkci placenty. Nicmene ted mam kompenzaci, picham si clexane, tak by snad placenta mela byt v lepsim stavu nez posledne...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.