| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pokyn MŠMT ČR č.j. 23 472/92-21 k zajištění péče o děti se specifickými vývojovými poruchami učení v základních školách

Reaguji na článek v MF Dnes o dětech s LDM a poruchami chování. Můj syn a já se s tímto problémem potýkáme vlastně od jeho narození, kdy celé noci nespal, stále plakal, nohy a ruce stále v pohybu. Najít školku v Kolíně byl pro nás velký problém, prosili jsme, od školky ke školce chodily zprávy, ať syna neberou.Zrovna tak s umístěním do základní školy. Poslední školkový rok se nás ujala velice laskavá paní ředitelka Jarmila Ulčová zMŠ v Kmochově ulici a na syna byla ona i celý pedagogický kolektiv vlídný. Dnes se potýkáme s druhou třídou ZŠ, ve které se bohužel sešlo 26 dětí, z toho je 18 chlapců a nejméně 4 stejného ražení jako David.Neposedí, ke všemu mají svůj názor, pro šťouchanec či kopnutí si nejdou daleko, vyrušují..Každý den je pro mě horor dojít pro syna do školy, poslouchat, co zase provedl. Stěžují si učitelky, děti, rodiče. Mnohokrát jsem se ale přesvědčila, že můj syn není strůjcem veškerých lumpárem, ale že spousta dětí zjistila, že na něj ledacos mohou svalit a tak to také s oblibou dělají. Začínám se bránit, protože jsem už vážně rozlobená. Proč máme chodit jen my po poradnách, shánět informace, jak s takovým dítětem pracovat a žít. Není také na pedagogických pracovnících udělat něco pro tyhle malé nezbedy, třeba jen menší kolektiv a přidat na úsměvu, pohlazení a pochvale..
Valerie, Kolín

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.