| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Víte co mne fascinuje, proč se ještě někdo diví, že na prvním místě bude vždy a všude byznys. Zeman se kámoší s Lukoilem, Bush býval jedna ruka s bin Ládinama,...a kdybych si dala tu práci a projela internet, tak najdu desítky možná stovky "zajímavých" přátel různých hlav států.
Nedávno jsem četla, že má přijet na oficiální návštěvu ČR uzbecký diktátor. Hrozně jsem se divila, proč kolem toho není žádné haló, když je v našich mediích taková hysterie kvůli Rusku. A to je Putin je proti uzbeckému diktátorovi opravdu hodně slabý čajíček. Jenže ona si toho pána zve i Evropská unie. Zřejmě se chystá nějaký pořádný byznys, tak co si lámat hlavu s někým, kdo možná vaří svoje politické odpůrce za živa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.