Ahojky, jsem nadšeným zákazníkem Lidla, oblečení tam kupuji hodně a ta kvalita dětského je hodně dobrá za ty peníze, boty už mne tak nenadchly. Jedny zimní jsme měli vloni a docela ok, ale také jsem vloni koupila synovi na písek jejich tenisky - téměř identické s těmi, co teď mají v nabídce - a nic moc. Ohebné podrážky byly dokonale, na to dávám pozor, ale hodně brzy se rozpáraly a ten materiál byl takový hodně tenoučký, ale asi to chce vidět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.