Gjani, já jsem v koncích co vařit i pro dospěláky, aby to nebylo pořád dokola, bylo to jakž tak zdravé jídlo, bylo rychle uvařeno a bylo dobré :o) kdo to má furt vymýšlšt?
Matěj banán nejí vůbec, teď už ho i pozná co mu chci dát, tak zdrhá. Mandarinky miluje, ale sundávám mu z těch dílečků tu nerozkousatelnou slupku, jinak taky nesní, vycucne a vyplivne. Jablka okusuje, je blahem bez sebe, když se mu podaří nepozorovaně si uloupit z misky s ovocem, pak se s ním schová pod stůl a okusuje. Do tvářiček se mu toho vejde neuvěřitelné množství, mohl by si podat ruku s křečkem. Někdy to v pohodě sní, jindy pokouše a vyplivuje.
Zuby to nebyly, u těch míváme i řídkou stoličku. Když jsem byla s martínkem na kontrole, tak jsem ho vzala s sebou (večer už měl 39st teplotu a ráno ani dopoledne zase nic), tak prý ho bacil asi taky lehce šmrncnul, měl trochu zarudlý krček, ale antibiotika nedávala. Brala i krev, aby věděla jistě. Další dny už se zase lepšil. Teď opět dva dny stávkuje s jídlem, ale hodně pije čaj a místo jídla mlíko, tak je jak průtokáč. Dnes snědl poprvé část oběda - rybu. A včera pomeranč.
Ty brďo, to už je zase hodin, pádím do školky.
Mějte se krásně