Rodila jsem 3x, první poí rod přirozený, bez medikace a prasknutí vody. Bolest se stupňovala postupně. Druhý porod -bylo mi nabídnuto prasknutí vody při porodu, který se velkovýrobně zdál "pomalý". Blbec jsem kývla a nastaly bolesti, jaké jsem u prvního vůbec nepoznala. Na rychlost otevírání to nemělo vliv myslím, možná se poo rod zkrátil tak o hodinu. Zato já lezla po zdi a prosila o léky proti bolesti (nezabraly). Dcera se narodila s velkým hematomem, podle mě neodorotovaná. Po této zkušenosti jsem u třetího zůstala co nejdéle doma a v porodnici jsem pak stihla jen monitor, sprchu, v níž mi praskla voda a sotva jsem měla čas dojít k porodnímu lůžku. Bolest se dala krásně rozdýchat. Takže za mě rozhodně nechat vodu samovolně odejít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.