Byla jsem na tomto oddělení se synem před 7 lety (byly mu necelých 5 let, operoval stejný doktor) s jinou diagnozou. Na JIPku mě pustili, byla jsem u něj celou dobu na křesle (syn špatně snášel narkózu a vyváděl, takže jsem byla lehce asertivní a domluvila se, že to pro všechny zúčastněné bude lepší). Na pokoji jsme poté byli dost namačkáni (nešla otevřít ani skříň) - já se synem, jedna maminka s miminkem. Doktoři byli výborní, sestry o dost horší, ale to už může být historie.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.