Přidat odpověď
Já školu můžu jen doporučit,
tato škola mě připravila k životu a v současné době jako 20ti letý úspěšně podnikám.
Jako klady bych zdůraznil rodinné prostředí, neb je škola malá a každý se s každým zná. Individuální přistup a ochota ze strany vyučujících mi zachránila kůži, protože jsem byl psychologickou poradnou označený jako žák s specifickou poruchou učení(dysgrafie , dyslexie), a proto mi byl ve škole udělený zvláštní přistup formou doučování po-o(po-obědě), a tím jsem své problémy zlikvidoval. Osobně jsem schopný napsat o této škole baladu o 500ti verších, a proto uvítám konkretní dotazy na které odpovím z vlastní zkušenosti. Jako naprosto hlavní pozitivum, který jsem si z této školy odnesl bylo schopnost vstřebávat informace a komunikace.
Bohužel to samé nemůžu říct o střední škole, která mi v životě nepřinesla vesměs nic, a proto svůj nynější úspěch slavím jen a pouze díky této škole. Ovšem jako každá škola má i tato škola své zápory, ovšem už si je nevybavím v spektru všeho, co jsem si z ní odnesl a rád bych pokud bůh dá, abych mohl své budoucí děti zaspat také do této školy.
Předchozí