Prosím, nemáte zkušenost s domácí pekárnou a běžným chlebem? Ať dělám podle návodu nebo ze zakoupené směsi, pokaždé mi chleba krásně nakyne, ale po upečení není nadýchaný a je propadlý. Netušíte, čím by to mohlo být? Zkoušela jsem vystřídat sušené i normální droždí, jednou jsem dala více vody, pak zase méně... vždycky je výsledek stejný :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.