| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi blby dotaz, ale stejne... Nase kocka je sikanovana dalsi kockou ~a~~l~. Ja vim, ze to zni smesne, ale ta druha kocka (ktera je mimochodem asi tak 2x vetsi nez ta nase) pravidelne sedi bud u nasich vchodovych dveri s hlavou prilepenou na kocicich dverich, nebo sedi z druhe strany na zahrade, s hlavou prilepenou na sklenenych dverich. Proste sedi a zira. Nase kocka se z toho muze zblaznit, jezi chlupy a prska, obcas na ni vyleti a porvou se. Ta druha kocka nechce jit k nam, neni to tak, ze by chudak chtela ze zimy do tepla, ona vylozene sedi a tyranizuje tu moji ~l~.

Dneska jsem si tak rikala, na kolik se kocici chovani podoba tomu lidskemu. Zatim do toho jejich problemu zasahuju tak, ze kdyz tu druhou kocku vidim, tak se ji snazim postrikat vodou nebo tak neco. Dneska jsem musela jit vet a svoji kocku fyzicky odnest, byla uplne mimo, protoze ta cizi sedela na hranici nasi pidi zahradky. Kdyby slo o dite, tak ho necham chvilku byt, nezasahovala bych automaticky, aby si dalsi deti nerekly, ze to moje je mamanek a maminka mu vzdycky pribehne na pomoc. Myslite, ze kocky to maji podobne? Ze to, ze svoji kocku ""zachranuji"" akorat znamena, ze ta druha je horsi a horsi?

Ja jsem si fakt vedoma toho, ze to je stupidni dotaz ~f~, ale kdybyste meli takovou kocici potvoru v okoli i vy, tak by vam to stupidni nepripadalo, verte mi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.