Nejde o prošlej jogurt. Jde mi o to, že pes by měl žrát psí žrádlo, ne být jako likvidátor zbytků po lidech. Od toho předkové chovali prase, nikoliv psa. U toho 60kg mazlíka je mi jasné, že mu jeden jogurt neuškodí. Ale tady se to bere u spousty holek jako normál, že se psovi dají zbytky, tak mě to zarazilo. Naší čubu taky nekrmím luxusním prémiovým krmivem, ale prostě granulema určenýma pro psy a občas dostane křupku od kosti nebo kousek masa.... No a člen rodiny to u nás holt je.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.