Já mám Bc. na soukromé VŠ. Ve třeťáku na státní škole (VUT) jsem otěhotněla, vdala, studium přerušila a zase nastoupila na dálkové když byl dítěti rok. A po necelém roce jsem to zabalila, protože jsem to s batoletem časově nedávala. Takže jsem měla odstudované 4 roky, ale nezakončené titulem. Když jsem se pak dostala na časově méně náročnou Ekonomku na Masarykově UN, tak mi po prvním semestru vyměřili nemalé školné. Proto jsem se rozhodla pro soukromou, která byla v bydlišti mých rodičů (kvůli hlídání dětí). Ke státnicím nás došlo cca 2/3 a státnice udělala na poprvé asi 1/2.
U soukromé mi šlo hlavně o to, že byla časově méně náročná. Ve finále je mi titul Bc. celkem k prdu, ale dál to momentálně nedám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.