| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo,
znám lidi na dávkách, kteří mají každou chvilku nový mobil, děti PSP, Wii a jiné kraviny. Že mají dluhy je evidentně netíží a já blbec poctivej si hlídám všechny účty, abych neměla nikde dluh.

Proč by mojí motivací mělo být odvádět státu daně,které použije pro nějakého Pepu. Ať Pepa hne prdelí a postará se o sebe sám. Respektive jsem ochotná pomoci Pepovi,aby se dostal z momentálního průšvihu,ale nejsem ochotná dotovat Pepovi jeho pohodlný život.

Tozn. Stát by měl nastavit záchranou síť pro všechny na určitou dobu,ale ne někoho roky dotovat. Na to mi přijde mých peněz dost škoda a měla bych lepší pocit,kdybych platila daně a věděla,že se ty peníze použijí užitečně a ne,že je prožere válející se Pepa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.