| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šuplíku,
já na štědrou pomoc státu opravdu nespoléhám. Jenom se mi nelíbí ta varianta,že platíme jako rodina velké daně a nic se nám nevrací a nevrácí ani v podobě vyššího důchodu. je otázka jestli vůbec nějaký důchod bude.

Už jsem to tu psala. Znám osobně paní,která je bez práce. Budiž má pár let do důchodu,tak už to doklepe,ale je nutno dodat,že na UP už byla mnohokrát,p=rotože si práci nikde neudrží. Nicméně její synáček - opravdu neskutečnej týpek netahavej je také dlouhodobě na ÚP,takže oba pobírají dávky + mají placené náklady na bydlení. Proč tyto lidi a jim podobné máme živit? Proč podporovat takovýhle netáhlo? ten kluk nedodělal školu,protože je lempl, nepracuje,protože je lempl a lemplem bude do smrti dokud mu na to bude stát a jeho matka dávat. Až ona jednou nebude moct,tak on se o ní rozhodně nepostará.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky