Přidat odpověď
U MUDr. Kulovaného jsem byla dnes - závěr: příště tam již nepůjdu. Ne snad že by mi něco udělal (dceru naštěstí měla babička, jinak bych ji brala sebou - a jak tady čtu, asi by to byl problém). MUDr. je vcelku protivný, evidentně sebevědomý, ano - podal mi ruku, na ultrazvuku mi říkal, co vidí, ale v zásadě mu chybí laskavost, úsměv, cokoliv milého. Hodnoty z UZV o velikosti dítěte mu vyšly o pár dní jinak, když jsem se na to zeptala, jen mi odsekl. Zkrátka a dobře, nesedí mi (můj manžel lékař se chová podstatně lépe). HOdnocení do Gennetu mu v tomto smyslu samozřejmě napíšu, už jsem si tam vzala příslušný formulář.
Hlavně prosím nezapomeňte, že si můžete říct, když k tomu lékaři nechcete. Já si rozhodně příště řeknu o fajn MUDr. Hynka (dnes tam nebyl, netušila jsem, kdo Kulovaný je). Je pravděpodobné, že mě tam budou chtít ve 20. týdnu zase nacpat k dr. Kulovanému, ale osobně nemám problém rovnou recepční říci, kdo je tam dál - k němu nejdu, byl protivný. Velmi rádi nabídnou někoho jiného, mám zkušenost, jsem tam už s 3. dítětem - mají za nás peníze od pojišťoven a jsou soukr. zařízením (v Praze je velkých ultrazvuků konkurentů dost), opravdu jste tam pánem vy.
Předchozí