| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak chvilička klidu, nádobí v myčce, děti u pohádky, řezy se chladí, manžel u zpráv - idylka ~t~

Měli jsme tento týden jarní prázdniny, ale nejeli jsme nikam, ani na chalupu, kam jsme chtěli. Holky byly nemocné, Petr měl práci a já bych tam jela stejně sama - vlakem. Máme rozbité auto ~:( Takže jsme celý týden navštěvovali knihovnu, vyráběli domeček pro petšopáky a další jiné krásy. Emča si už oslavila s dětmi narozky, příští týden bude slavit své šestiny ~:-D už jen s náma a s babičkou. Od nás si přála aktovku, od babí Emy penál, babi Věra koupila tabuli na křídy a Týna Petšopáky - no to bude radosti ~b~ Dort jsme pekla úplně obyčejný, šlehačkový s jahodama a lentilkama a byla velká spokojenost, na rodinnou oslavu udělám něco i pro nás, co nám chutná - asi medovník ~;)
Na FB jsem byla přidána kamarádkou do skupiny, kde se vaří, takže já teď pořád něco zkouším a žeru, takže se začínám podobat kytovci, nejspíše vorvani....Po Eminých norozkách končím!!! Chci být šik na oslavu celé family v srpnu, máme rodinný sjezd v jednom hotýlku se zahradou a grilem, mamča, ségra, Týnka, synovec a já máme letos kulatiny ~k~ Už se strašně těším, protože dorazí asi opravdu všichni komplet ~g~ Všechny manželské i nemanželské děti, vnoučata, tetičky, no prostě jsme si to celý pronajali přes noc, aby nikdo nemusel obskakovat a vařit kafe a jiný kraviny a jen se sedělo, kecalo, jedlo, zpívalo ~:-D~:-D~:-D
Další potěšující zpráva - moje mamča jede letos k moři se svou kamarádkou a obě vezmou své alergické vnučky, takže Emča bude mít o rok strší Terezku k ruce a bude se čvachtat v Turecku nebo v Řecku, jupí - my letos na dovču u moře určitě mít nebudeme ~2~ Spokojenost na všech stranách. Emča jede v květnu na školku v přírodě - sama si řekla, jedou myslím do Harachova, jen jí to prospěje (a nám taky ~:-D..)
Petr má v jednání jedno zaměstnání, tak uvidíme, do středy se mu mají ozvat, byl po letech na pohovoru (je už přes 10 let OSVČ) a měl z toho vítr ~:-D~:-D~:-D

Jitko Martínek by měl chodit do nějaké matematické třídy, protože co ty říkáš, tak u mě ve třídě neumí doteď některé děti a to jsou páťáci!!!!!! Jestli tohle počítá v pěti letech, tak se z něj úča v první zblázní, protože ona jim bude cpát do makoviček 1 + 1 a Martin bude znuděn silně, měla by mu nakopírovat cvičení z matematiky pro druhou třídu ~t~~t~~t~~t~ Budu vám držet palce. Ten Topgal se mi líbí, také od nich asi tašku koupíme - kde jste koupili tu Martínkovu? Já ji na ofikostránkách nenašla a za kolik byla prosím tě? ~6~ A s tím vybavením to má každá škola jinak, ta vaše je asi prachatá ~t~

Sari jak to vůbec teď Šárka dává na gymplu? Už se usadila a co pubertální výlevy, už lepší?

Musím končit, jdeme využít krásné počasíčko, ahoooj a držte se a buďte zdravoučký ~3~~3~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.