Zdravím, i když to není odpověď na tvou otázku tak prostě musim reagovat - mám kamarádku která má chlapečka ve druhé třídě, ve školce téměř nemarodil (jednou dvakrát za zimu) a ve škole je pořád nemocný. Má trošku sociální potíže (je hodně introvertní) a byli kvůli tomu párkrát i u psycholožky a tam se dozvěděla, že kluk marodí ze stresu. Děti máme povahou podobné tak doufám, že mě to nečeká, mám zatím pětiletou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.