| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem tedy nepřečetla celou diskuzi, ale mám.. proaktivní prarodiče a vlastně i rodiče.

Ti by prostě placentu uložili, možná i nějaký obřad by proběhl.. protože by prostě měli dojem, že aktuálně je to třeba učinit a oni nám uleví od nějakých starostí. Já po porodu, manžel samozřejmě sdílí se mnou.

V jiném se podobné odehrává v jiných záležitostech. Ne, nestříhají děti bez souhlasu, ale někdy mám dojem, že přání otcem jejich zběsilosti.
Bavíme se o tom, že bychom chtěli, či potřebovali něco zasázet, druhý den tatínek... se sadbou nastoupen v 8 ráno.
Podobně přijdu pro radu, jak ostříhat stromky.. odpoledne je tady, že je ostříhá. Já nechci jeho práci, já chci radu.

Poslední dobou raději googlím:-D
To nejde se na něho zlobit. Má zrovna volno, čas, chce nám pomoci. Mimochodem - užiteční jsou až až, pomáhají mladším sourozencům, oba v důchodu pracují, přesto v nich je nějaká potřeba nám pomáhat.

Vlastně už jim nic neříkáme :-D, co plánujeme, co bychom chtěli, protože z toho pokecání vyplyne jejich akce.

Myslím, že tohle vzniklo velmi podobně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.