Přidat odpověď
Dobrý den,
Je těžké napsat o nevěře, když toho druhého pořád milujete a nevíte jak dál.
Musím ale od začátku. Moje žena je o osm let mladší než já. Rok jsme spolu chodili, když jí bylo 22 tak jsme se brali máme syna pět let a dceru dva roky.
Když jsme se poznali žil jsem s holkou s kterou to bylo peklo….bál jsem se odejít vyhrožovala sebevraždou. A když jsem poznal svou ženu nějak jsem to zvládl. Byla živel…….. každý jsme jiný a přesto jsme se moc milovali. Ona je z totálně rozvrácené rodiny…..táta jí zemřel když byla malá, otčím surovec co je byl, ale paradoxně s ním – vychází lépe než ze svojí matkou.Protože ta se jí nikdy nezastala, stále jí ponižuje a tak.
No žena je hrozně komplikovaný člověk a věděl jsem to o ní. Ale slova o lásce a věrnosti pro ní něco znamenali. Co se narodili děti, je jasné, že nemáme na sebe tolik času. Bydlíme u našich, vztahy nijak ideální, babičky nejsou moc hlídací, děti často nemocné……
Jsem racionální člověk a uvědomuji si že zamilovanost jaksi vyprchá….přesto přese vše svojí ženu miluji a nikdy jsem o citech k ní nepochyboval. Bohužel před rokem jsem v práci musel přejít na jinou pozici, kde dělám směny, nebaví mě to a hlavně to bylo hodně nefer. Bohužel zůstávám kvůli penězům. Jinou takhle placenou práci jsem nenašel.
Uznávám, že jsem byl docela podrážděný a někdy na ní asi nepříjmený, bohužel i na děti. Vždy jsem přišel omluvil se a chtěl to rozebírat. Žena na to není.
No a kolem vánoc byla jiná. Odtažitá, pusa nebyla upřímná, začala chodit cvičit. Občas otevřela láhev a měli jsme nádherný sex.
U sexu se také musím zastavit, abych vše vysvětli. Žena je hrozně lechtivá….po letech na ní mohu sáhnout, dneska je už docela v klidu. Otčím jí lehtal. Takže vlastně od začátku při milování bylo málo předehry. Orgasmus jí dokáži udělat rukou, pusou, ale chybí jí ten vnitřní. Jsem člověk, který se o tom dokáže bavit,ale ona moc ne…..nedokáže mi říct, co jí chybí……. Došlo to údajně tak daleko, že se do toho nechala přemlouvat a zhnusilo se jí to…..což mně hrozně mrzí…..
No a jednou jsem přišel z práce kdy si zapomněla odlogovaný e-mail……. Psala mu lásko, dneska si mi ráno (když vodila syna do školky běžela za ním do auta) nedal ani pusu, byl jsi takový odtažitý, nevím co cítíš ty vím jen že ty nechceš kvůli dětem rozejít.
Vše jsem jí řekl……. Povídali jsme si až do ráno…nekřičel jsem na ní…….rozebírali jsme to….říkala, že by chtěla být sama žít, že mě má ráda ,ale nemiluje mě a že si myslí, že by to s ním nemělo smysl….říkala a tomu i věřím a vyplynulo to i z e-mailu, že s ním nespala (i když to by snad bylo lepší než že se zamilovala)
Řekla že se s ním rozejde…..byl jsem dost rozbytej a zoufalej…a udělal jsem něco na co nejsem pyšný…. Nastavil jsem aby si prohlížeč zapamatoval heslo a třetí den jsem četl něco, co jsem neměl nikdy číst. Psala mu že je ráda, že aspoň jeho manželství se zachránilo, že je zdrcená že jsem hotovej,ale že když se na mě podívá vidí jeho, že ví, že se mnou dokáže žít,ale že velká láska to nebude….blablabla a že on je prostě nyní pan dokonalý.
Nic jsem netajil když mě našla jak brečím ve vaně a na to taky nejsem hrdý že mě tak viděla…..
Dost jí zasáhlo jak mi ublížila a řekli jsme si že to zkusíme…… za další dva dny to s ním asi údajně ukončila, protože jí celou dobu tvrdil, že jeho manželka je hrozná, děti má dospělé, ale že jí nikdy neopustí že nechce aby se to dozvěděla (to my nějak řekla a potvrdila mi to i její kamarádka, která nás chce vidět spolu)
Nemůžu říct, že bych jí nevěřil, pořád ji miluju, nemám problém jí odpustit, protože si myslím, že to dokážu zvládnout. Jenže ona má pocit, že si nic neužila. Všechny její kamarádky mají milence, paří, žijí a co ona…..říká co když za dva roky zjistím, že to stejně nepůjde. Šli jsme do poradny ona k psychologovi a tam se ptala jak se pozná, že někoho má ráda…….pak už se jí tam nelíbilo.
Nejhorší je, že jak se v tom plácá není super matka…..pořád si myslí, že samotné by jí bylo líp…jenže já vím že asi ne…….vůbec nemá potuchy co všechno platíme není ten typická žena starající se o domácnost, po prvním dítěti byla na prášky tak jsem svolil, že bude dělat živnost blízko domova…..takže chodí na pár hodin do práce. Znamená to, že veškeré volno ve směně hlídám děti, Jasně jsem z toho utahaný, někdy mě to štvě,ale svoje děti miluji. Když jsem o víkendu v práci já hroutí se, zoufá si, děti vyzvedává pozdě ze školy…….. dokonce vždy tvrdila, že dítě by mělo být v péči matky….teď už si to nemyslí…..už střídavá péče…ale vím, že děti by trpěli a ona sama by to nezvládla…….
A co mám teď dělat….asi se ptáte proč jsem s ní….je to jednoduché……milujuji…..
Myslím a věřím, že se s ním nestýká….jenže myslím, že pořád v něm vidí toho dokonalého muže……já jsem spolehlivý ,on je protřelí a zábavný je o 14 let starší než ona….on jí dokáže pobavit, já podržet
Nejraději bych se s ním sešel a narovinu mu řekl, zda mojí ženu miluje, zda se o ní postará i o mé děti. Nevím proč ale cítím, že by rychle vycouval………
Je čas lék na všechno?
Předchozí