Napíšu jako laik, který nemá epilepsii, ale užívám antiepiletptika na bolesti hlavy. Užívám jeden druh léku, který ve vyšších dávkách mi působí na psychiku ("je mi všechno jedno") a to užívám docela nízké dávky. Když to napíšu jinak - aby mi ty léky působily psych.problémy stačí mi 1/3 dávka oproti dávkování epiletikům. A to někteří mají i kombinace léků. Takže souvislost léků a psych.změn tam může být.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.