Jsme na tom skoro stejne, mam o dve kila min a vic uz mi nesmi na vahu. Teda ale poobedvat celou sisku knedliku s omackou a palacinky, to bych teda nedala....Ja pomalicku nabehavam na jarni rezim - zacinam tak, ze vynechavam bile pecivo, snazim se jist vic zeleniny a ovoce, lehci jidla, ale to delam po zime tak nejak instinktivne - nechces hubnout se mno? Ze bychom se hlidaly a drzely a soutezily navtzajem? Mne by stacilypro zatim tri kila, pet by bylo super do leta. To se prece da zvladnout? Kolik ti je ? Mne tahne na 40...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.