Raduno,
přesně. Zajímalo by mě, jaký přízvuk měl ten kritik
.
Já si myslím, že naučit se mluvit cizím jazykem dokonale a bez přízvuku je velmi těžké a zvládne to jen málo lidí. Sama jsem potkala v životě jen 2 cizince, na kterých to opravdu nebylo slyšet, předpokládám, že v jiných jazycích to bude podobné.´
Podívej třeba na Chantal Poulain - ta tady žije dlouho, intenzivně komunikuje, hraje, měla českého manžela, myslím, že má velmi dobrou slovní zásobu, ale ten přízvuk je nepřeslechnutelný. No a? Srandu by si z ní kvůli tomu mohl dělat jen hlupák, a toho bych pak přezkoušela, jak dokonale dokáže v cizím jazyce mluvit on. Vsadím se, že by to byla katastrofa.
Myslím, že ten Vyčítal je typický představitel takového trendu, který se mi z té duše protiví. Pochybuji, že on sám mluví anglicky tak dokonale, aby si mohl dovolit někoho kritizovat. Nebo Ondřej Hejma, ten sice měl plnou pusu kritiky, když porotcoval v Superstar, ale slyšel někdo mluvit anglicky jeho samotného? O Jarovi Slávikovi, který kdysi souložil s homosexuály za peníze a teď dělá hvězdu, ani nemluvě.