| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdybych chtěla diskutovat o tom, jak špatný má Zeman přízvuk, či jak se obecně projevují lidé v cizině, založila bych na toto téma téma ~:-D
Pravda, nechala jsem se civilně lingvistickou debatou unést také, takže už jen upřesnění na závěr.

Téma mohlo být stejně v TP jako v Anketách, ale odtamtud by nejspíš bylo přesunuto.

Otázka zněla, jak jednou větou shrnout první rok Zemanovy vlády (shrnout, nikoli oznámkovat - to je velmi ošidné i na základce) a primárně jsem to sem dala proto, že se mi velmi líbil komentář na FB, pod který jsem se jen podepsala, že celý ten jeden rok lze shrnout zabrumláním "Bubble bum bum bum."

Pro méně bystré a chápavé: neznamená to, že si myslím, že nejpodstatnější byl prezidentův projev v EP a jeho neznalost ohledně některých slovíček.

Znamená to, že si celý ten první rok prezident shrnul sám.
Pod Bubble bum se totiž vejde jak téměř šavle do korunovačních klenotů, tak trucy Putnovi a rektorům, tak vláda bez důvěry, tak urážky lidských práv, pohrdání jinými náboženstvími a kulturami, tak paktování se s diktátory východu, tak placení olympiády Lukoilu, tak alkoholické výstřelky a sebedestrukce, tak výrazná proměna osobnosti, tak absolutní nula ohledně jakékoli charity, dobročinnosti či soucitu...
Prostě se mi tohle všechno a ještě víc nechtělo vypisovat a Bubble bum mi přišlo úplně přesné ~:-D

Kdo tento vtip nepochopil, stydět se nemusí - někdo rád Trošku, někdo Cimrmana, to je fuk, ale nemusí hned sbírat klestí na hranici, zvl. když mě až z klávesnice jiných překvapilo, jak zle jsem tu diskusi myslela ~t~

Jsou totiž horší věci na světě, než zničený chudák bez sebereflexe v EP.
Třeba když se do prosluněné neděle vzbudí chlap s rýmičkou ~2~ ~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.