Zdravím při pondělku!
Pracujícím přeji klidný týden.
Takový pěkný víkend byl, u nás samé sluníčko. jen je hrozně sucho! To se zase letos člověk uzalejvá!
Tak už to vypadalo, že kašel u Pepíka ustupuje. Karolí už líp vysmrkává včera přes den byla bez teploty a ono zase nic. Pepča se vysypal a má s největší pravděpodobností neštovice!
To asi musel být ve školce někdo nakažený a roznesl to tam. A to byl ve školce někde v půlce února naposledy
Jsem unavená
Takže k dr. jedeme dneska odpoledne snad budou i výsledky výtěru. Takže jen doufám, že se Karolínka taky brzo nakazí a bude klid.
Pozitivní je, že už jsme se snad všichni vystřídali na zánětu spojivek. Jo a mě už přestalo píchat v uších, i když zalehlé je mám furt. Měla jsem obavy, abych nemusela o víkendu na ORL pohotovost. Snad to nezakřiknu zánět bych fakt nechtěla těch jsem si jako dítě užila dost!!!! Takže doufám, že už se z těch bacilů taky vyhrabu! Pepa dneska vypadal líp tak snad ho to taky brzo pustí. Ale asi mě budete moci vystřelit na mars jak tu snima budu zavřená zase další týdny!
Ale máme i další pozitivní zprávu Karolínka je přes den bez plenek. Ani to moc nezabralo ona už na nočník chodí od léta(to byla skoro bez plen) vždy před a po spaní a koupání. Takže jsme to jen vyladili, aby si řekla nebo se ji i povedlo 2x dojít samotné. Takže ještě vyladíme cestování, ale to ještě chvilku potrvá a pak začneme odplenkovávat na polední spaní a pak na noc
Hurá ubudou další krámy na balení na cesty!
Tak jdu pohledat figurky z člověče nezlob se, které si děti pujčili a hrajou s tím zvláštní hry a pak jdu dolovat dětské korunky z kreslící tabulky
Mají vážně nápady
pěkný den zase bude slunečno jenže nám je to na nic
Aspoň, že se o víkednu trochu vyvětrali a zabvili doma jsou destruktivní až až