| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Binturong,

Přestaň se laskave vůči mne ohánět "rudými dobami". Ty jsi takova fanatická svazacka, jenže v modrém, ze i za těch komancu bylo takových málo. Uz se mi z toho děla regulérně špatne, jako se mi dělalo za těch několika málo ideologických nalejvaren, které jsem za komunistu ještě zažila. Ty jsi úplne stejna jako ti komunističtí politrukove, akorát ze stojis na opačně straně, o to je to pro me děsivejsi, ale diky tomu si aspon uvědomuji to, co jsem ti zmínila pred chvíli - ze ani to, v co věřím, by nemelo zvítězit absolutne, jinak to vezme do ruky nejaký takovy zapaleny trouba jako ty a ve jménu toho začne stavět hranice. Takove myšlení, jako mas ty, poku.vilo kazdou dobrou myšlenku, včetně křesťanství (protoze upalovat kacíře je PRO jejich DOBRO.

A uvědom si laskave, než zase začneš prihlouple a demagogické plivat, ze VŠICHNI ti monarchove jsou SYMBOLICTI, oni své zemi nevladnou a dokonce ji ani nespravuji, VLÁDNE jim stejne jako u nás VOLENY parlament .

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.