Ahoj,
Luc to je dobře, že se držíte! Ad Martin no já si myslela, že ten kotník chtěl šroubovat, ale těžko soudit, když člověk neví co a jak měl zlomené. Ale neboj určitě bude všechno v pořádku! Martin je chlap a všechno zvládne uvidíš!
Jsem včera večer myslela, že se zblázním jsem nemohla ani polknout a myslela jsem, že mám v krku ostnatý drát! Teď už je to zase dobrý, ale jestli mě to večer zase vezme tak snad budu muset zítra k dr.
Jsem zvědavá jak dopadne výtěr Karolí jdeme na něj zítra. Pepča měl ojediněle zlatýho stafylokoka, ale je bez ATB. Jenže kašlou pořád a rýma taky. Karolí má tu zánětlivou a já taky. Snad aspoň brzo zaberou kapky.
Holky to je fakt otrava. mě se už ani nechce ty děti nějak bavit. jsou protivný, vzpupný lítaj, ječej mlátěj se. Karolína hned ječí i když se ji kolikrát nic neděje. JItko jak to můžeš doma s těma klukama vydržet když tak marodíte? Já jsem zralá na polstrovaný pokojík v bohnicích! U ničeho nevydží pexeso, člověče, malování vše končí akorát řevem a bince a mě nebaví vše vyndavat a za 10 minut uklízet!
Ať už jdou do školky oba
Pěkný den všem.
Jo mimochodem myslíte, že na víkend se vážně tak ochladí?