Přiznávám, že moje děti chodí z velké části v bazarovém - myšleno nakoupeno po internetu, převážně na mimibazaru ve stylu "hledám někoho (max. 3 prodejce), u kterých nakoupím hezké kousky pro obě děti na celou sezónu". Přiznávám, trvá to. Já tedy jsem ráda, když to mým holkám i v těch teplácích sluší, mají i nějaké ty šaty, hezkou blůzku a svetřík, ale hlavní základ jsou prostě ty punčocháče, ponožky, tepláky, trička a mikiny. Starší trvá na pár bavlněných sukýnkách. Za rodiče módně oblékaných dětí se nepovažuju, stylové ty mé holky taky asi nejsou, ale tvrdím, že jim to fakt sluší. Z toho bazarového oblečení je to většinou mix věcí z Tesca, H-M, C-A, George, občas Next, Adams apod. a úplných "no name" věcí. Párkrát jsem trefila věci od Matalanu a ty byly všechny nádherné. Na svatbu jsem kdysi koupila za 200Kč dceři šaty od Dress-to-impress a ty byly (a jsou) pro tu příležitost přímo skvostné. A v poslední době to doplňuji novými kousky od Lupilu z Lidlu. Dohromady jsem s tím spokojená, ale luxusní butik bych z toho dohromady nedala.
A boty? Holky mají úzkou nohu, prozatím to byly Superfity a Richtery - zvětšiny tmavě modré s něčím. Jsem s nimi spokojená.
Zkušenosti zatím jen s oblékáním dětí do pěti let. Uvidíme, jak budu prskat za rok nebo dva.