| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nejen kmeny, slyšela jsem kdesi, že děti jsou daleko víc a déle infekční s kdečím, než dospělí...

za sebe, pokud to od nich zaklatatelka opravdu chytá, tak bych byla radši doma. Jako vážně!

Je to jen pár měsíců a za ten klid, že bude mimčo a ty v pohodě, to stačí.
Napracuješ se ještě dost a dost - páč naše generace do žádnýho důchodu stejně nepůjde - umřeme v pracovním procesu!
Není důvod si hrát na hrdinku a cíleně se vystavovat nemocem - ono stačí to, co dotáhnou tvoje děti ze školy - mmch. já jsem doma s malou a před vánoci přinesl syn ze školy chřipku, kterou jsem já chytla a nakonec jsme oba dva skončili na atb.
Na začátku února přinesl rýmu - strašlivou - tolik hlenů v jednom nose jsem už dlouho neviděla - malá i přes odsávání, stříkální a kdo ví co skončila s píchlým uchem na atb....
Před jarňákama zas přinesl rotaviry - malá skončila v nemocnici na kapačkách...
no hrůza! Letošek je na bacily obzvláště výživnej!!!!

Já jsem šla u obou dvou svých těhotenství na PN po druhém trimestru - měla jsem pokaždé dosti stresující práci - v AK - a vzhledem k tomu, že za celou moji 15-ti letou kariéru jsem byla na neschopence celkem jen 4 týdny (jednou 2 týdny s pásovým oparem, podruhé 2 týdny - operace slynné žlázy) jsem si prostě řekla, že fakt nebudu pracovat až do slehnutí. Nehledě na to, že jsem obě dvě těhotenství od začátku trpěla nespavostí a byla jsem fakt ráda, že nemusím ráno do práce - ten poslední trimestr jsem díky té nespavosti byla fakt hodně vyčerpaná.. A jsem za to doteď ráda.

Stejně jsem byla i přes to vždycky na telefonu a když bylo něco třeba, dojela jsem - to mi problém nedělalo...

Jo a - na pracáku jsem za celý svůj život nebyla ani minutu, takže tak...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.