Přidat odpověď
Ahoj holky,
všechny moc zdravím z práce :) Tenhle týden dělám celej tejden od pondělí do pátku, tak je to trochu "opruz" navíc taky jak nečekaně jsou holky úplně na hromadě. Já už fakt nevím co mám dělat, Vika odchodila nějaký 3-4 dny než dostala rýmu, Naty ta sla do skolky až ve středu, tak ta má tu rýmu až teda od včera. Průser je, že to není jen tak nějaká rýma ale taková ta hutná, takže jsou zahuhlaný, červený nosíky, oči skleněný, no je mi jich líto ale co mám dělat, byly doma měsíc, doma fakt zůstat nemůžou, je mi z toho na nic, jestli to takhle půjde dál, tak musím skončit...
Mmch jsem dostala do ruky papír o tom jak naše školka funguje o letních prázdninách a ona funguje jen týden! Tak je to normální? Jak to jako všichni pracující rodiče dělají? Mám chuť se na všechno vykašlat!
Jinak k práci, sedím na dispečinku, práce je fajn, přesně něco takového jsem chtěla dělat akorát, že prostě nejsem v psychický pohodě, furt myslím na to, jak je holkám, jestli nebudou volat ze školky, nebo teda když jsou doma, tak jestli je tam všechno ok a koho zase budu schánět aby je pohlídal.
Lucko, super, že Kačka je takhle zdravá! A co Martin? Jak mu je?
Jitko, vy si to taky vybíráte! To je hrůza!
No nic, mějte se tu pěkně, já jdu pracovat :)
Předchozí