| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
já vás pracující fakt lituji...~6~
Ach jo. Snad už je budeme mít nějak zdravé. Sama si říkám, že pracovat půjdu nejdřív v lednu a né hned po MD. Mám je tu dá se říct o září furt na hromádce,
ale teď se v tom vezou sakra dlouho.
Tak i tak jsem M. dotáhla na logopedii, řekla jsem jí, že má ještě rýmu, ale řekla, že neva. Byl moc pochválen-jaký má pokroky za ten měsíc.~6~
Tak máme nové úkoly a zase můžeme makat~R^. Protože jde do té školy, tak fakt na něm maximálně makám a výsledky jsou.

Luc: a už na té operaci byl? To musí být fakt mazec~:(

Jinak Sinupret. Mně MOC pomohl.
Manželovi vůbec a u dětí to nějak také nepozoruji. Tak nevím. Mně připadá, že jsou kluci už na léky a i na přírodní věci nějak úplně imunní. Dávám i Lichořeřišnici-kapky. Doporučení mé Dr. a stejně nic.. Dávám multivitamíny, hlívu, cpu je tím železem od Dr.-oba, léky na alergie, probiotika, něco na rýmy.. Na kašel jim nedávám ještě nic-mně už to přijde totiž, že furt jim něco cpu a že to tak být ani nemá~n~ Jestli se ty kašle zhorší-tak začnu, ale už jen přírodní (Hedelix nebo Biotusil, apod.)... Ach jo...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.