Kazdy, kdo tu radi, to vidi ze sveho pohledu. Tak to vidis ty. Ja z meho bodu leta touzila se ho zbavit, takze mi udelal sluzbu, kdyz odesel. Co vsecko ted muzu delat, kdyz nemusim vynakladat cas na jeho obsluhu a prizpusobovat se necemu, co mne nebavi a nikdy nebavilo, ale nebylo zbyti. A vystavovat se jeho zpusobu konverzace, aby nebylo vsem vylozene trapne, po cela leta. O tohle hlavne jde - se mi nechce se tomu vystavovat pred novou partnerkou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.