naprostý souhlas s Kambalou, ověřeno v reálu
fakt na nic nečekej
U nás - dokud měl ex máslo na hlavě, po jistotou dobu tam byla určitá kajícnost, tak tehdy ještě se s ním dalo celkem rozumně dohodnout. Ovšem s odstupem pár měsíců ho to naprosto přešlo, navíc tam myslím začne působit "ovlivňování" zelenější přítelkyně, najal si vychytanýho právníka, takže později by se s ním nešlo dohodnout už na ničem.
Zpětně jsem dost ráda že jsem většinu podstatného měli dohodnuto a naštěstí i většinu podepsáno zavčas, v době když už pak probíhal rozvod to už hodně drhlo a v tu dobu bychom snad řezali i ty pomyslný sedačky napůl, dohodnout se rozumně už by asi nebylo možné. Co předváděl bylo nad mé chápání a zcela v rozporu s tím jak jsem ho cca 20 let znala.
U nás to tedy bylo výrazně "jednodušší" tím, že ex pálil mosty a spěchal za svou novou láskou, takže jsem nebyla nucena k tomu rozseknout to já. Původně mě právě toto hodně zasáhlo, jak snadno a rychle mně i naše děti opustil. Ale dnes to z hlediska mé další budoucnosti a z praktického hlediska ohledně rozvodu vidím jako lepší variantu.