| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás děti na zahradě ve vnitrobloku "znárodnily" hromadu starých cihel z rekonstruované zídky. Postavily si z toho domeček za pomoci "malty" z písku, hlíny a vody a střechu z chrastí (vzniklo při prořezávání keřů) a zatím ho různě zvelebují a dělají zahrádku a stoleček a tak a baví je to. Ale teda upřímně řečeno nezdá se mi to extra bezpečné, jen jim to nejsem schopná zakázat, protože je mi jasné, že jako dítě by mě to taky moc bavilo. A rozhodně nevěř, že děti nebudou míchat písek, štěrk, kamení a další materiály - dopadne to stejně jako s modelínou, když u nich nesedíš - ze všech "barviček" vznikne brzy jednolitá "hnědá" hmota, rozprostřená navíc nejspíš po většině zahrady :-/ Jo, a naše děti na tom všem nejvíc baví to, že my rodiče z té jejich stavby nejsme zrovna vydření (někomu se nelíbí "bordel" na zahradě, někomu se to zdá nebezpečné, děti tahají špínu do baráku atd.), mají z toho takový pocit skoro ilegálního dobrodružství :-) Myslím, že kdybychom je postavili před hromadu materiálu, ať staví, tak by se jim možná ani nechtělo ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.