Moc děkuji za názory a zkušenosti. Jde mi spíše o to, že když mi psali tu lékařskou zprávu, že jsem v pořádku, tak už to měli napsané a já se samou radostí zmínila, že plánujeme miminko. Tak mi to přišlo, že aby byli krytí, tak to tam rychle raději dopsali, že mi doporučují 3 roky neotěhotnět. Vůbec jsem tento názor nechtěla slyšet a chtěla jsem to více prodiskutovat. Byla tam jedna mladá doktorka a tomu to názoru se celkem divila, že to nikdy neslyšela. Pozvaly si tam ještě nějakou primářku na konzultaci a ta mi právě řekla, že mi doporučuje tak 3 roky neotěhotnět, ale samozřejmě je to na mě a když příště, což je za půl roku přijedu na kontrolu těhotná, tak na potrat mě nepoženou. Volala jsem si i své gynekoložce a ta mi řekla, že by důvěřovala odborníkům na dermatologii. Tak jsem z toho taková rozčarovaná. Pořád člověk na něco jen čeká. Až postavíme dům, až si dodělám školu. Právě při dodělávání školy jsem byla poslední rok celkem ve stresu a to jsem také zaznamenala změnu pihy. A samozřejmě jsme si řekla, až dodělám školu, tak si s tím znaménkem dojdu. Vůbec jsem nečekala, že mi to vyříznou a ještě k tomu to bude zhoubné. Tak jsem si zase řekla, ok...jsem zdravá ženská. Nikdy jsem neměla ani antibiotika. Tak počkám do první kontroly.....opět čekat 6 měsíců. No a když mi teď řekli, že jsme zdravá...tak už opravdu nechci na nic čekat!!!!!!