Je strasne ukecany a nesmirne invazivni. Strasne se divim, ze jsem to driv nevidela, resp. mi to nevadilo. Ale ted, s detmi, kdyz jsou na me 3 invazivni osoby, tak to obcas nedavam. Deti nezavrou pusu, coz chapu, ale kdyz ani on ne, tak si pripadam jak vysata od upiru. Uz si z toho ani srandu nedelam, dost se to podepisuje na me psychice. Zijte s nekym na malem prostoru bytu, kdo se chova asi takto:
Zazvoni budik "Hmmm, tak ja si jeste chvili polezim, anebo uz ne, to bych to nestih". "Tak si oblecu tricko a asi tyhle dziny, nene, radsi tyhle, nebo ze by tamty?". "Copak ja si dam k snidani, asi chleba, tak si ho namazu, kafe, chce nekdo kafe? nikdo? kdo chce kafe?" "jdu si vycistit zuby, pak se obleknu a uz pujdu".
Vecer: pravidelne, kdykoliv jde spat dele nez ja "spis?", ja: "kur.a, proc mi to porad delas, proc me porad budis, ja uz davno spala a ted se tu budu mlatit dve hodiny. "a kdyz uz ses vzhuru....".
Fakt je to na
Nejaka domluva nepomaha, to, ze me to nici nevidi, jenom se porad divi, ze jsem protivna. Nejsem zadny introvert, ale trochu toho klidu a ticha potrebuju. Ovsem predstava klidneho vecera pote, co deti usnou a my bychom mohli treba klidne cucet na bednu, proste u nas neexistuje. I u toho filmu mele drzkou, odbiha k internetu apod.