Přidat odpověď
7krasko,
a jsi si jistá, že je to "pani by si predstavovala, ze by detem a vnoucatum daval jen bezne darky k Vanocum a k narozeninam a skoro vsechny penize by sly do spolecne kasy a ze ktere by si za ne uzivali...ale podle mne to neni moc pravdepodobne "?
Nemohlo by to třeba být taky "paní by si představovala, že by její partner nemusel pracovat od rána do večera 7 dní v týdnu na zaplacení nájmu a leasingu svým dospělým dětem, ale že by taky mohl brát ohled na svoje zdraví (což současným pracovním vytížením teda nebere) a na to, že žije ve vztahu s nějakým dalším člověkem"?
Já samozřejmě nemůžu mluvit za zakladatelku a neposoudím, jak moc se ona "třese" na jeho prachy, tak posuzuju podle sebe. Bez ohledu na prachy, pro mne je sakra zásadní problém:
1) pokud se můj partner (jakýmkoli způsobem) ničí
2) pokud se nechová jako můj partner (nevěnuje mi čas, pozornost, občas nějaký ten kompromis atd.)
Jako co z toho vztahu zakladatelka má? Akorát se stará o unavenýho chlápka, co je věčně v práci a na ni sere. A ještě s výhledem, že ho bude mít na krku i až ho z toho presu třeba navštíví mrtvice?
Předchozí