Ty totiž pořád přecházíš ten fakt, že peníze neznamenají jen reálný peníze. Ono vůbec nejde o to, že by se zakladatelka musela užírat tím, že by za Karibik jeho syna mohla mít dva kožichy nebo cokoli jinýho. Jde o ten nepoměr v dělání radosti a plnění přání toho druhýho. Je fuk, jestli dárkama za peníze nebo nějakou pozorností zdarma - to záleží na možnostech toho konkrétního člověka. Mně by bylo celkem fuk, co kdo komu chlap dává, když na to ty peníze jsou, ale nebylo by mi fuk, kdyby kašlal na moje přání a moji radost. Už jsem to tu psala 2x.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.