| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už dva týdny mě tak jednou za dva dny prozvání telefonní číslo bez zobrazení čísla, teda zobrazí se "žádné ID volajícího". Někdy krátce a někdy déle a už mám paranoiu, že mě vidí, protože když mám telefon u ruky, tak prozvoní kraťoučce a když pro něj někam běžím, tak zvoní déle. Ale vždy po chvíli položí, takže nikdy nestihnu vzít. Nechci si naběhnout a zavolat zpět (ani nevím, jestli bych se dozvonila?), kdyby tam byl nějaký cvok, tak aby nezintenzivnil kontakt. Jen mě zajímá, jestli si takto své telefonní číslo může nastavit kdokoliv, že se volanému nezobrazí číslo. Nevíte prosím někdo? Díky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.