Je to tak, pečivo je farbené, niekedy na reze chleba vidíš ako je zle rozmiešaný karamel alebo nejaké iné farbivo. Takže tmavý chlieb nie je prirodzené tmavšou múkou. Otrava nehrozí ale je to "šikovný" ťah ako presvedčiť zákazníka, že kupuje niečo zdravšie.
Tu je to celkom dobre vysvetlené http://www.zdravieastyl.sk/potraviny-a-vyziva/219-pekarenske-vyrobky-pecivo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.