Často jsou, barví se obvykle kulérem, což je tmavý karamel. Ono je to i vidět, kulér dětá takovou teplou hnědou, kdežto použití celozrnných mouk chladnější, lehce našedlý odstín hnědi. Dosáhnout té tmavé teplé hnědi bez barviv lze tím, že se karamelizuje cukr z mouky, to vznikne třeba u pumprniklu, který se peče přííšerně dlouho. Tam to je přirozená barva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.